Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Politici kiezen favoriete nummer

Balkenende, Bos en vijf andere lijsttrekkers kiezen hun lievelingsliedje voor ‘Veronica’s Top 1000 Allertijden’. Tussen 7 en 21 uur zijn ze om beurten te horen

Jan Peter Balkenende, Wouter Bos en vijf andere lijsttrekkers kiezen woensdag hun favoriete nummer voor ‘Veronica’s Top 1000 Allertijden’. Tussen 07.00 uur en 21.00 uur zullen de zeven politici om beurten te horen zijn op de radiozender, waar zij bekendmaken welk nummer hun hart sneller laat kloppen.

Op verkiezingsdag zullen naast Bos en Balkenende ook Marijnissen van de SP, Alexander Pechtold van D66, Mark Rutte van de VVD, Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren en Geert Wilders van de Partij voor de Vrijheid hun stem uitbrengen.

Van Balkenende is bekend dat hij fan is van zangeres Céline Dion. Bos is een fervent muziekliefhebber en draaide eerder als gast-dj in het Amsterdamse café Bitterzoet. Zijn speellijst bevatte toen uiteenlopende artiesten, variërend van Coldplay tot Michael Jackson.

De hitlijst wordt van 3 tot en met 9 december uitgezonden. Woensdag is de laatste dag dat luisteraars van Veronica kunnen stemmen op de nummers die zij opgenomen willen zien in de top duizend van Veronica.

[Novum]