Search
Close this search box.

Streisand verbreekt veertien verkooprecords

Ondanks een trage start is de tournee van Barbra Streisand een succes geworden. De kaartverkoop van de twintig optredens heeft ruim 70 miljoen euro opgebracht.

Ondanks een trage start is de Amerikaanse tournee van Barbra Streisand een succes geworden. De kaartverkoop van de twintig optredens heeft ruim zeventig miljoen euro opgebracht. In veertien van de zestien zalen waar de 64-jarige zangeres optreedt, heeft ze het opbrengstrecord verbroken. Dat meldt website Billboard.

In de overige twee gelegenheden, Madison Square Garden in New York en MGM Grand Arena in Las Vegas, had de diva het verkooprecord al op haar naam staan. Het is voor het eerst in zes jaar dat de zangeres weer liveoptredens verzorgd.

Tourproducer Michael Cohl zegt met Streisand te overleggen over nieuwe optredens in 2007. “In Las Vegas zei ze op het podium dat ze er over denkt om naar Europa en het Verre Oosten te gaan. Ik hoop dat die uitspraak werkelijkheid wordt.”

[Novum]