Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nationale autowasdag op Radio 538

Na de flinke regenbuien van vorige week is het overgrote deel van de auto’s in Nederland behoorlijk smerig geworden. En dat komt goed uit, want aanstaande donderdag (30 november) is het mogelijk om de auto weer geheel gratis te laten wassen. Voor de vijfde jaar op een rij organiseert Radio 538 namelijk de Nationale Autowasdag.

Ruim 100 wasstraten en benzinestations, verdeeld over geheel Nederland, doen donderdag mee aan de Nationale Autowasdag. Om te auto gratis te mogen laten wassen geldt slechts één voorwaarde: de autoradio moet namelijk op Radio 538 afgestemd zijn. Kijk voor meer info en een lijst van deelnemende wasstraten op Radio538.nl.

Komend weekend geeft Radio 538 overigens compleet verzorgde reizen naar het concert van Robbie Williams in Melbourne weg. Later deze week meer hierover op Radio.NL. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten