Search
Close this search box.

Styliste Nicole Richie ontkent ontslag

Sterrenstyliste Rachel Zoe zegt niet ontslagen te zijn door Nicole Richie. Onlangs kwam in het nieuws dat Richie haar styliste de laan uit had gestuurd.

Sterrenstyliste Rachel Zoe zegt niet te zijn ontslagen door haar voormalige cliënt Nicole Richie. Vorige week werd bekend dat de dochter van Lionel Richie haar styliste de laan uit had gestuurd. Volgens Zoe zijn de twee echter in goed overleg uit elkaar gegaan en was er van een gedwongen vertrek geen sprake. Dat meldt entertainmentsite TMZ.

“Ik voel niets dan liefde voor Nicole. Ik wens haar alleen geluk en gezondheid”, zegt Zoe over haar ex-werkgeefster. Bronnen melden dat Zoe het niet eens was met de slechte keuzes die Richie in haar leven maakte. De styliste zou niks meer met haar te maken willen hebben.

Onlangs liet de graatmagere Simple Life-ster zich opnemen in een kliniek om weer op gewicht te komen. De 25-jarige Richie ontkent een eetstoornis te hebben. Mischa Barton en Lindsay Lohan zijn twee andere ultradunne cliënten van de Hollywood-styliste. Richie en Zoe werkten drie jaar lang samen.

[Novum]