Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wende Snijders zingt Toon Hermans

Wende Snijders en Trijntje Oosterhuis zingen mee in ‘Nederlandse artiesten zingen Toon Hermans’, een speciale voorstelling met liedjes van de chansonnier.

Wende Snijders en Trijntje Oosterhuis zingen mee in ‘Nederlandse artiesten zingen Toon Hermans’, een speciale voorstelling met liedjes van de chansonnier. Ook De Dijk-zanger Huub van der Lubbe, Chantal Janzen, Herman van Veen, Karin Bloemen en Youp van ’t Hek doen eraan mee. Het Metropole Orkest verzorgt de muzikale begeleiding.

De opnamen voor de voorstelling vinden op 27 november plaats in het Park Theater in Hoorn. Op tweede kerstdag wordt de show, gepresenteerd door Sipke-Jan Bousema, door de Avro uitgezonden. Liedjes als ‘Appels op de tafelsprei’ en ‘Als de liefde niet bestond’ worden ten gehore gebracht.

Momenteel toert de voorstelling ‘Liedjes van Toon’ door Nederland. De cast, bestaande uit Richard Groenendijk, Ellen Evers en Lone Roosendaal, doet ook aan de speciale show mee. Toon Hermans, die in 2000 overleed, zou op 17 december 90 jaar zijn geworden.

[Novum]