Jessica Simpson geeft auto cadeau aan weesjes

Jessica Simpson heeft een auto weggegeven aan een weeshuis in Mexico. De 26-jarige zangeres won het voertuig tijdens de MTV Music Video Awards.

Jessica Simpson heeft een auto cadeau gedaan aan een weeshuis in Mexico. De blondine won het voertuig tijdens de MTV Music Video Awards, maar besloot de sportwagen om te ruilen voor een minibusje om weg te geven. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Mama Lupita, de eigenaresse van het weeshuis, is blij verrast met het royale gebaar van de 26-jarige zangeres. “Ik moest zo huilen, ik wil Jessica graag bedanken”, reageerde ze. Het busje wordt volgende maand bij het weeshuis bezorgd.

De zangeres heeft de smaak van liefdadigheidswerk aardig te pakken. Zo heeft ze de sexy rode jurk die ze draagt in een reclamespotje voor de Pizza Hut beschikbaar gesteld voor een veiling op de website eBay. De opbrengst is opnieuw voor het weeshuis.

Jessica is ook bekend als actrice. In Nederland verwierf de Amerikaanse vooral bekendheid door de reallifeserie ‘Newlyweds’.

[Novum]