Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sterren zwijgen op rode loper over liefdesleven

John Mayer en Scarlett Johansson houden hun lippen stijf op elkaar over hun vermeende relaties. Ook op de rode loper van de Grammy Awards zondag.

John Mayer en Scarlett Johansson houden hun lippen stijf op elkaar over hun vermeende relaties. Ook op de rode loper van de Grammy Awards, de prestigieuze muziekprijzen die zondag werden uitgereikt in Los Angeles en waar beide sterren door de Amerikaanse televisiezender E! Entertainment werden overvallen met vragen over hun liefdesleven.

Zo zou Johansson iets moois hebben met Justin Timberlake, maar de 23-jarige actrice houdt stellig vol dat ze alleen met de zanger is bevriend. “We hebben samen een videoclip gemaakt en we hebben veel gezamenlijke vrienden. Dat is alles.” De twee worden regelmatig samen gespot. Vrijdag is Scarlett nog gezien bij een concert van Timberlake.

Ook over de liefde tussen John Mayer, die een Grammy won voor beste popalbum, en zangeres Jessica Simpson wordt druk gespeculeerd. De twee waren zondag niet samen bij de Grammy’s, maar Mayer wilde wel een tipje van de sluier oplichten over hun omgang. Dat deed hij in het Japans. Later bleek hij te hebben gezegd dat hij Jessica erg mooi vindt en dat de media als laatste zullen weten wat er echt gaande is.

Mayer had eerder een relatie met actrice Jennifer Love Hewitt. Simpson was getrouwd met zanger Nick Lachey. En ook Scarlett valt op bekende mannen: zij had iets met acteur Josh Hartnett. Timberlake was samen met Cameron Diaz, met wie het in december uitging.

[Novum]