Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Amy Winehouse kerfde geen liefdesbericht in huid

De geruchten rondom de zelfverminking van Amy Winehouse blijken overtrokken. Tijdens een fotosessie zou zij ‘I love Blake’ in haar blote buik hebben gekrast.

De geruchten rondom de zelfverminking van Amy Winehouse blijken overtrokken. Tijdens een fotosessie met het Amerikaanse tijdschrift Spin zou de 26-jarige zangeres onlangs met een glasscherf ‘I love Blake’ in haar blote buik hebben gekerfd. Blake Fielder-Civil is de kersverse echtgenoot van Winehouse.

Beelden op de website van het tijdschrift laten zien dat de zangeres even op de fotograaf moet wachten. Uit verveling tekent zij vervolgens met een stuk glas op haar buik. Van zelfverwonding is echter geen sprake.

Al maanden speculeren media druk over zelfverminkingspraktijken van de zangeres van de hit ‘Rehab’. Op vragen over sneeën in haar arm antwoordde ze dat die het gevolg waren van een valpartij tijdens een avondje uit.

[Novum]