Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Angelina Jolie wil zich verzoenen met vader

Angelina Jolie hoopt dat zij ooit weer door één deur kan met haar vader Jon Voight. Sinds 2002 heeft zij geen contact meer met de 68-jarige acteur.

Angelina Jolie hoopt dat zij ooit weer door één deur kan met haar vader Jon Voight. Sinds 2002 heeft zij geen contact meer met de 68-jarige acteur. “Ik hoop dat ik in de toekomst een meer persoonlijke verhouding met mijn vader kan hebben”, zei de actrice in de Britse krant Evening Standard.

Onduidelijk blijft wanneer de 32-jarige filmster haar vader weer in de armen wil sluiten. “Uiteindelijk wensen we elkaar niets dan het beste toe”, stelde Jolie. “Op de een of andere manier zullen we proberen weer met elkaar te communiceren.”

Enkele jaren geleden zei de actrice in een interview dat een verzoening met haar vader niet waarschijnlijk was. Ook toen haar moeder Marcheline Bertrand, van wie Voight in 1978 scheidde, eind januari overleed, bleef een verzoening tussen vader en dochter uit.

De veelbesproken actrice haalt ondertussen keer op keer het nieuws met haar bonte familie. Toen Jon Stewart haar vorige week in zijn talkshow The Daily Show vroeg naar de toekomstplannen van Jolie en haar partner Brad Pitt, antwoordde zij dat er nog vele adopties in het verschiet liggen. “Dat schommelt van zeven tot dertien of veertien”, antwoordde zij.

Pitt en Jolie hebben nu drie adoptiekinderen: Maddox (5) uit Cambodja, Zahara (2) uit Ethiopië en Pax Thien (3) uit Vietnam. Eind mei vorig jaar beviel Jolie van een dochtertje, Shiloh, dat zij kreeg met Pitt.

[Novum]