Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sylvana Simons wint weer Beau Monde Cabrio Rally

Sylvana Simons heeft voor een tweede maal de Beau Monde Cabrio Rally gewonnen. Samen met Annemarie Engelkes kwam ze maandag als eerste over de finish.

Sylvana Simons heeft voor een tweede maal de Beau Monde Cabrio Rally gewonnen. Samen met haar vriendin Annemarie Engelkes kwam ze maandag als eerste over de finish in Vlijmen. Ook in 2005 gingen de twee met de trofee naar huis.

Pauline Huizinga en Christine Kroonenberg finishten als laatste koppel in de autorace, die jaarlijks wordt georganiseerd door de glossy Beau Monde. Toen het hard begon te regenen, wisten de deelneemsters niet hoe zij het dak van hun Spyker omhoog moesten krijgen. Toen het dak eenmaal halfdicht was, weigerde de auto verder te rijden.

De originaliteitprijs van de race, die als thema ‘silver shadow’ had, ging naar Yvonne Brandsteder en haar vriendin Nicolet ten Berge. De dames droegen zilveren pruiken en op hun witte overhemden stond met zilveren nagellak ‘liever dood dan tweede’ geschreven.

Aan de rally, die van start ging in Vlijmen en daar ook weer eindigde, deden zestien koppels mee. Beroemde dames als Leontine Borsato, Estelle Gullit, Monique des Bouvrie en Patty Brard waren van de partij.

[Novum]