Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aron Winter trouwt met zijn jeugdliefde

Aron Winter is vrijdag getrouwd met zijn Yvonne. De ex-voetballer en zijn vrouw zijn al vijfentwintig jaar samen en hebben drie kinderen: Tess, Shari en Jay.

Aron Winter is vrijdag in het huwelijksbootje gestapt met zijn Yvonne. Het stel is al vijfentwintig jaar samen, maar dat maakt het niet minder speciaal. “De kinderen zijn al wat ouder, dus die maken het nu ook bewust mee”, vertelt de ex-voetballer aan Shownieuws. De tortelduifjes hebben drie kinderen: Tess, Shari en Jay.

Ed Nijpels verbond de 40-jarige Winter en zijn even oude vriendin in de echt op een romantische locatie in Amsterdam. Vrienden als Brian Roy, Nada van Nie en Richard Witschge met zijn partner waren aanwezig bij de plechtigheid.

De in Suriname geboren Winter maakte zijn debuut als profvoetballer in 1986 in het eerste elftal van Ajax. Hij speelde ook voor Inter Milan en Lazio Roma. Hij speelde 84 wedstrijden voor Oranje en was daarmee korte tijd recordinternational. Aron Winter is nu jeugdtrainer bij Ajax.

[Novum]