Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bastiaan Ragas treedt op met band Elvis Presley

Bastiaan Ragas zingt op 20 september zijn favoriete liedjes van Elvis met de originele band van The King. Dit jaar is het dertig jaar geleden dat Elvis stierf.

Bastiaan Ragas zingt op 20 september zijn favoriete liedjes van Elvis Presley met de originele band van ‘The King’. Dat heeft de Nederlandse fanclub ElvisMatters bekendgemaakt, die het concert in Eindhoven organiseert.

Dit jaar is het dertig jaar geleden dat Elvis overleed. Ook in Nederland vinden daarom allerlei activiteiten en concerten plaats. Volgens ElvisMatters is het hoogtepunt van deze concerten de show ‘Elvis 2007’, waarbij de voltallige bezetting, inclusief orkest en gospelkoren, neerstrijkt in het Muziekcentrum Frits Philips. De muzikanten van Presley trappen in Eindhoven hun Europese tournee ‘Elvis 2007’ af, waarmee ze in totaal elf landen aandoen.

Ragas laat weten dat Elvis deel uitmaakt van zijn prilste muziekervaring. De blonde zanger, die twee keer in Graceland was, noemt Elvis zijn superidool. Welke nummers hij precies ten gehore gaat brengen, is nog niet bekend.

[Novum]