Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bladen linken Adam Brody aan trio dames

Adam Brody heeft in elk blad een ander schatje. Zo werd hij binnen twee weken aan drie verschillende dames gekoppeld. Hij heeft het er maar druk mee.

Adam Brody heeft in elk blad een ander schatje. Nadat de 27-jarige acteur en OC-collega Rachel Bilson vorig jaar een eind aan hun relatie maakten, is de geruchtenstroom over de nieuwe liefdes op gang gekomen. Zo is hij binnen twee weken aan drie verschillende dames gekoppeld.

Zijn eerste vlam zou de presentatrice Alexa Chung zijn. Dat meldde het Britse tijdschrift Heat eind mei tenminste. De twee werden zoenend gespot tijdens een festival in Californië.

De tweede gelukkige zou het roodharige model Tiah Eckhardt zijn. Dat meldde de Australische krant Perth Now dinsdag. De twee hebben elkaar ontmoet op een aidsbenefiet in Wenen, waar ze het samen ontzettend gezellig hadden.

De nieuwste vriendin van Brody zou actrice Lauren German uit ‘The Texas chainsaw massacre’ zijn. De twee verschenen samen bij een dj-wedstrijd in Beverly Hills waar ze moeilijk hun handen van elkaar af konden houden. Ze wilden alleen niet samen met elkaar worden gefotografeerd. Dat meldt The New York Post woensdag.

[Novum]