Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Britney geeft zich opnieuw bloot

Wie dacht dat Britney Spears haar leven heeft gebeterd, komt bedrogen uit. Deze week toonde de voormalige popprinses opnieuw haar edele delen.

Wie dacht dat Britney Spears haar leven heeft gebeterd, komt bedrogen uit. Deze week toonde de voormalige popprinses opnieuw haar edele delen. Dinsdag hadden fotografen ruim zicht op haar kruis, waar een knalroze kanten slipje weinig aan de verbeelding overliet.

De 25-jarige zangeres droeg een kort minirokje toen ze wijdbeens uit haar auto stapte na een bezoekje aan een manicurestudio in Los Angeles. Dat is te zien op foto’s van de Amerikaanse website TMZ. Maandagavond werden de billen van Spears op de gevoelige plaat vastgelegd, toen zij via de bestuurdersstoel van haar terreinwagen naar de achterbank kroop.

Het minuscule groene jurkje dat ze op de betreffende avond droeg, tijdens een avondje uit in Hollywood, onthulde meer dan alleen haar derrière. Toen één van de schouderbandjes afzakte, werd duidelijk dat het onlangs afgekickte feestbeest geen beha droeg.

Britney schokte enkele maanden terug Amerika toen ze zonder ondergoed op de foto werd gezet. De gedetailleerde foto’s die de wereld rondgingen, werden bekritiseerd door sterren als Bette Midler, Rosie O’Donnell en Tori Amos. Op haar website beloofde de artieste haar fans vorige maand beterschap. “Ik ben heel diep gezonken”, stelde ze in een open brief. “Ik was als een kind dat schreeuwde om aandacht.”

[Novum]