Search
Close this search box.

Bløf zingt titelsong ‘Alles is liefde’

Bløf heeft de titelsong geschreven van de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Alles is liefde’. De romantische komedie draait vanaf 11 oktober in de bioscoop.

De Zeeuwse band Bløf heeft de titelsong geschreven van de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Alles is liefde’. De romantische komedie, met onder anderen Carice van Houten en Marc-Marie Huybregts, draait vanaf 11 oktober in de bioscoop.

Het scenario van ‘Alles is liefde’ is geschreven door Kim van Kooten. De actrice en scenariste schreef het script met het Bløf-nummer ‘Aanzoek zonder ringen’ in haar achterhoofd. Tijdens een concert van de band verklapte ze dat aan de bandleden, waarop zij aanboden de titelsong te schrijven.

‘Alles is liefde’ gaat over liefde in alle denkbare combinaties. Er komen dan ook zes liefdesparen aan bod, die worden gespeeld door onder onderen Thomas Acda, Paul de Leeuw, Wendy van Dijk, Daan Schuurmans en Chantal Janzen.

De single ‘Alles is liefde’ is vanaf 5 oktober verkrijgbaar. De rest van de soundtrack volgt op 12 oktober.

[Novum]