Search
Close this search box.

Bon Jovi binnen op één in Album Top 100

Het album ‘Lost highway’ van Bon Jovi is op de eerste plaats binnengekomen in de Album Top 100. Ze verslaan daarmee ‘Call me irresponsible’ van Michael Bublé,

Het album ‘Lost highway’ van Bon Jovi is op de eerste plaats binnengekomen in de Gfk Album Top 100. De rockgroep verslaat daarmee de cd ‘Call me irresponsible’ van Michael Bublé, die vorige week op de eerste plaats stond. Het album ‘Maak me gek’ van Topper Gerard Joling blijft ook deze week op de derde plaats staan.

Nieuwe albums in de lijst zijn van Enrique Iglesias met ‘Insomniac’ die op de negende plaats is binnengekomen. Ook The Police, die onlangs weer samen kwam na een afwezigheid van 22 jaar, gooit hoge ogen met het verzamelalbum ‘The Police’. De cd komt binnen op nummer 18 in de lijst.

Ook is Geer in de Gfk Single Top 100 te vinden. Het duet met André Hazes ‘Blijf bij mij’ prijkt al zes weken op de eerste plaats in de lijst. ‘So you wanna be a popstar’-deelnemer Sascha Visser komt met de ballade ‘Ik wil met je mee’ binnen op de vijfde plek. Erik Hulzebosch is weer in ‘Extase’, het nummer stijgt van de derde naar de tweede plaats.

De Britse band Marillion scoort meteen hoog met het nummer ‘Thank you whoever you are’, dat op de zesde plaats binnenkomt. De band scoorde in de jaren tachtig hits als ‘Kayleigh’, ‘Cover my eyes’ en ‘Sympathy’. De Toppers staan op nummer 22 met het disconummer ‘Can you feel it’.

[Novum]