Search
Close this search box.

Mel C niet langer tegen reünie Spice Girls

Mel C is niet langer een sta-in-de-weg voor een reünie van de Spice Girls. “We hebben het erover gehad en het zou zomaar kunnen gebeuren”, zegt Sporty Spice.

(Novum/AP) – Mel C is niet langer een sta-in-de-weg voor een reünie van de Spice Girls. “We hebben het erover gehad en het zou zomaar kunnen gebeuren”, onthulde Sporty Spice aan de BBC.

Eerder was de donkerharige zangeres huiverig voor een ‘doorstart’ van de Spice Girls. “Ik heb altijd gezegd dat ik het niet zou doen”, herinnert Mel. “Dit jaar werd er weer druk gespeculeerd over een hereniging en de meiden waren enthousiast. Ik wil dan niet degene zijn die ervoor zorgt dat de groep niet meer uit vijf personen bestaat.”

Als het tot een reünie komt, voegt ze eraan toe, zou het wel een hele korte zijn. “Het zou dan een allerlaatste afscheidstournee zijn om alle fans over de hele wereld te bedanken”, vertelt de 33-jarige zangeres, die voluit Melanie Chisholm heet.

Al langer doen geruchten de ronde over een reünie van de groep die in 2001 na zeven jaar uiteenviel. De Spice Girls scoorden hits met nummers als ‘Wannabe’ en ‘Stop’. Mel C, Emma Bunton, Victoria Beckham, Mel B en Geri Halliwel verkochten samen wereldwijd meer dan 55 miljoen albums.

[Novum]