Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Britney eist verwijdering onflatteuze billboards

Britney Spears wordt gek van de billboards in Florida waarop zij onflatteus staat afgebeeld. De advocaten van de zangeres eisen dat ze worden verwijderd.

Britney Spears wordt gek van de billboards waarop zij nogal onflatteus staat afgebeeld. De advocaten van de zangeres eisen daarom dat het radiostation in Florida dat ze heeft opgehangen, ze per direct verwijdert. Het station maakt met de posters reclame voor een ochtendshow.

Op de billboards staan drie identieke foto’s van Spears met kaalgeschoren hoofd en een presentator van de radiozender, met daarbij teksten als ’total nut jobs’, ‘shock therapy’ en ‘certifiable’. In een brief, die is geplaatst op de website The Smoking Gun, eisen de advocaten van Britney dat ze worden weggehaald omdat afbeeldingen van de popprinses alleen met haar toestemming mogen worden gebruikt.

De 25-jarige Britney is de afgelopen maanden voortdurend in opspraak geweest, onder meer door haar veelbesproken feestgedrag, een opname in een ontwenningskliniek en het spontaan kaalscheren van haar hoofd. Momenteel werkt ze aan haar vijfde studioalbum.

[Novum]