Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Britney Spears roept hulp in van fans

Britney Spears heeft de hulp van haar fans hard nodig. De 25-jarige popprinses kan geen besluit nemen welke titel haar nieuwe album moet krijgen.

Britney Spears doet een beroep op haar fans om een titel aan te dragen voor haar nieuwe album. Ze heeft op haar website een poll geplaatst met suggesties. Fans kunnen kiezen uit onder meer ‘Oh my god is like Lindsay Lohan like okay like’, ‘Dignity’ en ‘What if the joke is on you’.

Het is niet bekend wat Spears met de naar Lohan verwijzende titel bedoelt. De twee sterren werden eerder dit jaar herhaaldelijk in het uitgaansleven gespot. Ook hebben beiden ervaring met afkickklinieken, waar de 20-jarige Lohan momenteel ook verblijft.

Niet iedereen kan zomaar een stem uitbrengen op de site. La Spears wil alleen de mening horen van de fans die behoren tot de ‘harde kern’. Belangstellenden moeten zich eerst registeren op de website. Een lidmaatschap kost rond de 18 euro per jaar.

Spears werd bekend al tieneridool met het nummer ‘Baby one more time’. Inmiddels heeft ze het schoolmeisjesachtige imago ver achter zich gelaten. Na een tijd uit de roulatie te zijn geweest door een scheiding en een verblijf in een ontwenningskliniek is 25-jarige Spears weer terug. Haar zevende album moet in het najaar uitkomen.

[Novum]