Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Cameron Diaz veroorzaakt scheiding’

Het avontuurtje dat Cameron Diaz onlangs had met Criss Angel lijkt een staartje te krijgen. De vrouw van de illusionist heeft echtscheiding aangevraagd.

Het avontuurtje van Cameron Diaz met illusionist Criss Angel lijkt een staartje te krijgen. Joanne Sarantakos, de vrouw van Angel, heeft volgens de Amerikaanse krant New York Post echtscheiding aangevraagd. “We dagvaarden zijn maîtresse Cameron Diaz zodra ze zich in New York vertoont”, zegt de advocaat van de vrouw.

Joanne Sarantakos was vijftien jaar samen met de illusionist. Vijf jaar geleden stapten de twee in het huwelijksbootje. Volgens de advocaat van Sarantakos hield de nu 39-jarige Angel zijn vrouw verborgen voor de media, zodat hij meer vrouwelijke fans zou krijgen.

Volgens Sarantakos stortte het huwelijk in, toen haar man Amerika veroverde met zijn tv-show Mindfreak en vervolgens aan een affaire met Diaz begon. Joanne liet haar man, die inmiddels furore maakt met een show in Las Vegas, een halfjaar volgen door een privé detective.

De advocaat van Angel ontkende de beschuldiging van overspel met de 34-jarige Hollywood-ster niet. De woordvoerder van Diaz was niet bereikbaar voor commentaar.

[Novum]