Search
Close this search box.

Christina Aguilera laat traantje tijdens concert

Christina Aguilera heeft tijdens een concert in Korea een traantje gelaten. Tijdens het zingen van ‘Beautiful’ kon zij haar tranen niet meer in bedwang houden.

Christina Aguilera heeft tijdens een concert in Korea een traantje gelaten. Tijdens het zingen van het nummer ‘Beautiful’ slaagde de artieste er niet in om het droog te houden. Dat is te zien op een video-opname van het optreden, dat maandag plaatsvond in Seoul.

Al weken wordt er gespeculeerd over een mogelijke zwangerschap van Aguilera. Geruchten op verschillende showbizzsites gaan dan ook dat de hormonen van de 26-jarige zangeres haar parten speelden.

Een andere mogelijkheid kan zijn dat de Amerikaanse zangeres aan het oefenen was voor haar acteercarrière. Maandag werd bekend dat zij scripts aan het doornemen is. Ze zou graag een actrice willen worden. “Ik kijk ernaar uit om een andere creatieve uitlaatklep te vinden, dat wordt zeker acteren”, vertelde Aguilera tijdens een persconferentie.

Aguilera is momenteel in Azië voor een tournee.

[Novum]