Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Live Earth te volgen op NS-stations

De NS zendt 7 juli op stations opnamen van Live Earth uit. Op de centrale stations van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden hangen grote schermen.

De NS zendt volgende week zaterdag op vijf grote stations opnamen van Live Earth uit. Op de centrale stations van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden hangen grote schermen, waarop te zien is hoe wereldwijd artiesten als Madonna en The Police optreden. Dat laat de NS dinsdag weten.

Live Earth is een wereldwijd evenement, waarvoor artiesten en politici een oproep doen om klimaatverandering aan te pakken. Op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam verzorgt de NOS een Nederlandse variant van het klimaatfestival. Op een groot scherm is een marathonuitzending te volgen. Ook zijn er enkele optredens van kleine acts.

Bezoekers die met de trein naar Amsterdam afreizen, hoeven slechts een enkeltje te kopen. Op het festivalterrein kan gratis een kaartje voor de terugreis worden opgehaald.

[Novum]