Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dannielyn lijkt op haar moeder

Als Larry Birkhead naar zijn 9 maanden oude dochter Dannielynn kijkt, ziet hij Anna Nicole Smith. “Ze heeft lange benen en dikke teentjes, net als Anna.”

(Novum/AP) – Als Larry Birkhead naar zijn 9 maanden oude dochter Dannielynn kijkt, ziet hij haar moeder Anna Nicole Smith. “Ze heeft lange benen en dikke teentjes, net als Anna”, vertelt hij in het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine. “Ze is het spiegelbeeld van haar moeder.”

Birkhead vindt ook dat het mondje van kleine Dannielynn precies hetzelfde is als die van haar moeder. “Vooral als ze pruilt”, zegt de voormalige fotograaf. “Ze krijgt ook altijd precies wat ze wil, net als wanneer haar moeder een pruillipje opzette.”

Larry is van plan om zijn dochter op te voeden in Los Angeles, maar hij klaagt over de paparazzi die daar alom aanwezig zijn. “Ik was zelf fotograaf, dus ik begrijp dat ze hun foto nodig hebben, maar soms wordt het te veel”, legt hij uit. “Ze proberen me van de weg te rijden en ze zetten hun lenzen op mijn autoruiten terwijl mijn dochter achterin zit.”

Birkhead geeft toe dat hij een nanny heeft ingehuurd. “Ze is er alleen om me te assisteren, dus ze neemt de zorg van Dannielynn niet van me over”, vertelt hij. “Ik kan het allemaal zelf.” Hij beschikt naar eigen zeggen over een ‘supersonisch reukvermogen als het om vieze luiers gaat’.

Het proces over de nalatenschap van Anna Nicole Smith is dinsdag begonnen. Voormalige rivalen Larry Birkhead en Howard K. Stern zaten naast elkaar in de rechtbank. Ze hebben de handen ineengeslagen voor de rechtszaak over de erfenis van Anna Nicole, die begin februari stierf aan de gevolgen van medicijngebruik.

Als Dannielynn wordt aangewezen als erfgename, krijgt ze niet alleen de circa 530 duizend euro die haar moeder heeft nagelaten. Toen ze stierf, was Anna Nicole nog verwikkeld in een juridische strijd om de nalatenschap van haar in 1995 overleden echtgenoot Howard Marshall II. Dannielynn maakt dus nog kans op de nalatenschap van de zakenman, die geschat wordt op 369 miljoen euro.

[Novum]