Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eva Duijvestein vervangt Peggy-Jane de Schepper

Eva Duijvestein vervangt Peggy-Jane de Schepper in de voorstelling ‘Sleep, fuck & die’. De Schepper moest verstek laten gaan wegens andere werkzaamheden.

Eva Duijvestein vervangt Peggy-Jane de Schepper in de voorstelling ‘Sleep, fuck & die’, die op 2 november in première gaat in het Melkwegtheater in Amsterdam. De Schepper moest verstek laten gaan wegens andere werkzaamheden.

‘Sleep, fuck & die’ gaat over vier vrienden die dagelijks drank en drugs gebruiken zodat ze tijdelijk aan hun gevoelens kunnen ontsnappen. Plotseling verschijnt de engel des doods. Hij heeft de opdracht om degene ‘met het minste nut’ mee te nemen. Om uit deze trip te ontwaken moeten de vier vrienden de waarde van hun leven aan elkaar bewijzen.

Rapper Def P van de Osdorp Posse tekende voor de tekst van het stuk. Hij liet zich inspireren door gesprekken met de spelers en door zijn eigen ervaringen. De muziek in de voorstelling is een mix van rock, hiphop en Minneapolis funk met etnische invloeden.

De 30-jarige Duijvestein is bekend van de serie Meiden van de Wit en van de film ‘Simon’. Ze speelde vorig seizoen in het toneelstuk ‘Closer’ van Het Nationale Toneel.

[Novum]