Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Foxy Brown volgens politie in New York beroofd

De Amerikaanse rapster Foxy Brown is dit weekeinde in Brooklyn beroofd, zegt de politie. De ster zelf zegt dat de overval niet heeft plaatsgevonden.

(Novum/AP) – De Amerikaanse rapster Foxy Brown is dit weekeinde in de New Yorkse wijk Brooklyn beroofd van haar Louis Vuitton-tas met daarin vijfhonderd dollar aan contant geld en creditcards. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

De politie, die in de zaak een 23-jarige vrouwelijke verdachte heeft aangehouden, wist te melden dat de hiphopster in totaal door vier daders werd belaagd.

Foxy Brown zelf zei echter dat de overval nooit heeft plaatsgevonden, in elk geval niet met haar als slachtoffer. Ze zei tegen de krant de New York Post dat ze zich op het tijdstip van de overval niet op de door de politie aangegeven locatie bevond. “Het gebeurt vaak dat mensen me verwarren met iemand anders, of mensen bellen met valse meldingen”, gaf de 27-jarige als verklaring.

Foxy Brown is overigens geen onbekende van justitie. In oktober werd ze veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijke celstraf voor een ruzie met een manicure over een rekening en in februari werd ze gearresteerd voor het gooien van haarlijm naar een medewerker van een schoonheidssalon, toen die haar vroeg weg te gaan omdat de zaak sloot. Toen de politie even later arriveerde om haar te arresteren, vocht ze met een van de agenten. De rechtszaak die daarna tegen haar werd aangespannen loopt nog.

[Novum]