Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Geruchten over vrijlating Hilton op donderdag

Paris Hilton komt misschien donderdag al vrij. In Hollywood gonst het van de geruchten over een vervroegde vrijlating van de hotelerfgename.

Paris Hilton komt misschien donderdag al vrij. In Hollywood gonst het van de geruchten over een vervroegde vrijlating van de hotelerfgename, en paparazzi en televisieploegen zouden donderdagochtend massaal naar de gevangenis in Los Angeles zijn gekomen waar Paris is opgesloten.

Het is echter nog niet duidelijk hoe serieus de berichten genomen moeten worden. Een bron bij of in de gevangenis vertelde de Britse krant The Sun dat de blondine vervroegd vrij zou komen wegens goed gedrag.

Hilton heeft 45 dagen cel gekregen wegens rijden zonder geldig rijbewijs, maar hoefde waarschijnlijk sowieso slechts 23 dagen uit te zitten. Een vrijlating op donderdag zou betekenen dat ze slechts drie dagen heeft gezeten.

De 26-jarige Hilton verdween zondagavond achter de tralies, nadat ze eerder op de avond nog de MTV Movie Awards had bijgewoond. De socialite zit op een speciale afdeling van de vrouwengevangenis waar ook veroordeelde politici, politieagenten, beroemdheden en andere bijzondere gevangenen worden opgesloten.

[Novum]