Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jan Smit doet mee aan Ranking the Stars

Jan Smit doet mee aan een nieuwe versie van Ranking the Stars, ditmaal met mannelijke bekende Nederlanders. Ook Giel Beelen en Jeroen Kijk in de Vegte doen mee.

Jan Smit doet mee aan het BNN-programma Ranking the Stars, ditmaal met mannelijke bekende Nederlanders. Dat heeft een woordvoerder van de zender donderdag bevestigd.

In het radioprogramma van Giel Beelen werd bekend dat Smit, samen met de dj en presentator Jeroen Kijk in de Vegte, deelneemt aan de show. De zeven andere namen worden nog niet vrijgegeven. “We zijn bezig met afrondende gesprekken, dus die houden we nog even geheim”, zegt de woordvoerder van BNN. In september moet Ranking the Stars op de buis zijn.

In het programma, dat wederom gepresenteerd wordt door Paul de Leeuw, gaan tien BN’ers de strijd met elkaar aan met als centrale vraag wie zichzelf en de anderen het beste kent. Vorig jaar wist Yvon Jaspers het best in te schatten hoe Nederlandse mannen denken over haar en haar vrouwelijke collega’s.

[Novum]