Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Will Smith hielp Bruce Willis over jaloezie heen

Bruce Willis is niet altijd close geweest met Ashton Kutcher, de nieuwe man van zijn ex-vrouw Demi Moore. Will Smith hielp Bruce met zijn jaloezie.

Bruce Willis is twee handen op één buik met Ashton Kutcher, de nieuwe man van zijn ex-vrouw Demi Moore. Maar dat is niet altijd zo geweest, vertelt de 52-jarige acteur aan de Amerikaanse editie van Playboy. Zijn vriend Will Smith hielp hem om met zijn jaloezie om te gaan toen Demi, met wie Willis drie dochters heeft, en Ashton in 2003 iets kregen.

Smith zou Willis door ‘de moeilijkste uurtjes’ heen hebben gepraat. “Hij zei: man, je moet er alles aan doen om iedereen bij elkaar te krijgen. Je moet je kinderen laten zien dat het oké is”, vertelt Willis. “Het was of er een lichtje ging branden. Daar moet ik hem nog voor bedanken.”

Nu gaan Willis en de 29-jarige Kutcher dus goed met elkaar om. Zij gaan tegenwoordig zelfs samen op vakantie met het hele gezin. “Ik heb geluk gehad met Ashton”, stelt Bruce. “Het heeft lang geduurd voordat mensen kunnen bevatten dat ik bevriend ben met de nieuwe man van mij ex-vrouw, maar het is echt zo. We zijn vrienden.”

[Novum]