Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gordon bedankt fans voor succes Toppers

Gordon bedankt op zijn website alle fans die naar Toppers in Concert zijn gekomen. Hij vindt dat de concertreeks gemeengoed is geworden, net als Koninginnedag.

Zanger Gordon verkeert in een roes sinds de afsluiting van Toppers in Concert, waarmee hij de afgelopen week zes keer in de Amsterdam ArenA stond. Op zijn website bedankt hij iedereen die de concertreeks heeft mogelijk gemaakt, waaronder zijn collega’s Gerard Joling en René Froger voor hun ‘geduld en vakmanschap’. Maar het meest dankbaar is Gordon de fans die op het meezingspektakel afkwamen.

De blonde zanger noemt het een eer dat zoveel mensen naar de optredens zijn gekomen. “Het uitzinnige publiek, heerlijke uitgedoste mensen, genietend van ons op het podium.” Ook biedt hij opnieuw zijn excuses aan voor de geluidstoring van vorige week zaterdag, waarvan het publiek op de tweede ring de dupe werd. De zanger hoopt het volgend jaar goed te maken.

Gordon zinspeelt met zijn opmerking op een mogelijke nieuwe reeks Toppers in Concert volgend jaar. Volgens Gordon zijn de concerten gemeengoed geworden in Nederland. “Net als Koninginnedag en Bevrijdingsdag.”

[Novum]