Zoeken
Sluit dit zoekvak.

GTST-sterren voorspellen reünie BZN

Soapsterren Caroline de Bruijn en Erik de Vogel zagen met weemoed het afscheidsconcert van BZN. “Over twee jaar is BZN weer bij elkaar”, voorspelt De Vogel.

Soapsterren Caroline de Bruijn en Erik de Vogel zagen zaterdag met weemoed het afscheidsconcert van BZN. Een definitief afscheid was het echter allerminst. “Over twee jaar is BZN gewoon weer bij elkaar”, zo voorspelt De Vogel. “Dit concert is meer om een soort historisch veertigjarig jubileum te vieren”, stelt de acteur, die Ludo speelt in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Het koppel was op persoonlijke uitnodiging van de Volendamse muzikanten naar Rotterdam afgereisd, om in de muziekhal Ahoy nog eens naar hits als ‘Mon amour’ te luisteren. “We hebben Jan Keizer bij verschillende gelegenheden ontmoet en het is een schat van een man”, vertelt De Bruijn, die al jaren het personage van Janine speelt in de dagelijkse soapserie. “We zijn dus zeer vereerd dat we zijn uitgenodigd op deze bijzondere avond.”

Hoewel hij een reünie niet uitsluit, is het vaarwelconcert ook voor De Vogel emotioneel. “We zien Jan daarna nog even, dus ik zal hem aan mijn borst drukken”, vertelt de 46-jarige televisiester. “Dan komen er wel wat tranen, denk ik.” Zijn echtgenote is op alles voorbereid. “De papieren zakdoekjes zitten in mijn tas”, verzekert zij haar man.

Een Nederland zonder BZN kunnen de twee zich maar moeilijk voorstellen. “We moeten het echt zonder ze gaan proberen. Er gaat een heel groot protest komen in Nederland denk ik”, stelt De Vogel. “Het is nu Nederland Zonder Band”, voegt De Bruijn daar aan toe.

[Novum]