Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Machine Head haalt Fields of Rock niet

Het optreden van Machine Head op Fields of Rock is afgelast. De mannen van de Amerikaanse metalband kregen zaterdagmiddag in Duitsland pech met hun tourbus.

Het optreden van Machine Head op Fields of Rock is afgelast. De Amerikaanse metalband kreeg zaterdagmiddag in Duitsland pech met de tourbus. De groep kon niet meer op tijd in Biddinghuizen zijn, waar het festival dit weekeinde wordt gehouden. De Amerikaanse band Dublin Death Patrol heeft de plaats van de onfortuinlijke muzikanten overgenomen.

Bezoekers van het festival, dat dit jaar voor het eerst een tweedaags evenement is, worden geplaagd door het slechte weer. Regenbuien hebben het terrein van Walibi Flevo, waar het evenement wordt gehouden, veranderd in een modderpoel.

Zondag kunnen de festivalgangers genieten van optredens van onder meer Ozzy Osbourne, Velvet Revolver, Korn en Megadeath.

[Novum]