Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Nicole Richie draagt verlovingsring’

Een huwelijk lijkt nabij voor Nicole Richie. Op een feestje werd ze gespot met een verlovingsring. Volgens geruchten is de Richie zwanger van haar eerste kind.

Een huwelijk lijkt nabij voor Nicole Richie. Op een feestje in Los Angeles is de Simple Life-ster gespot met een verlovingsring. “Het was een ring met een joekel van een diamant, omringd door kleinere steentjes”, vertelt een bron in de Amerikaanse krant New York Post.

Volgens geruchten is de broodmagere socialite zwanger van haar eerste kind. De 25-jarige Richie is regelmatig gefotografeerd met iets wat lijkt op een opbollend buikje. Dat leek ze onder wijde kleding te verbergen. Eerder is gesuggereerd dat haar buik is opgezwollen doordat ze zichzelf uithongert.

De 28-jarige rocker Joel Madden, die al langere tijd een relatie heeft met de broodmagere socialite, hield de hele avond zijn arm om Nicole heen. “Hij vroeg constant of het wel goed met haar ging”, weet de bron te vertellen.

Vrienden van de blonde ster spraken eerder deze week hun bezorgdheid uit over Nicole. Ze zijn bang dat het magere lijf van Richie een zwangerschap niet aan kan. Nicole zou vastbesloten zijn haar lichaam weer in conditie te brengen. Naar verluidt at Nicole op het feestje haar kreeftsalade en lamsvlees helemaal op. Bovendien weigerde ze alcoholische drankjes.

[Novum]