Search
Close this search box.

Kirk Douglas geniet nog steeds van mooie vrouwen

Kirk Douglas heeft nog steeds oog voor vrouwelijk schoon. “Je bent nooit te oud om een sexy vrouw te herkennen”, zegt de 90-jarige acteur in de London Observer.

Kirk Douglas heeft nog steeds oog voor vrouwelijk schoon. De 90-jarige acteur geniet ervan naar mooie dames te kijken. “Je bent nooit te oud om een sexy vrouw te herkennen”, vertelt hij in de London Observer.

Douglas bekent dat hij in zijn jongere jaren vaker met een ander lichaamsdeel dan zijn hersenen dacht als het om vrouwen ging. “De jonge Kirk vond het heel leuk om te jagen”, vertelt de bejaarde acteur, die de vader is van acteur Michael Douglas. “Daar ging een hoop tijd in zitten.”

In Douglas’ hoogtijdagen als acteur werd hij omringd door schoonheden als Rita Hayworth, Lana Turner en Ava Gardner. “Ik was als een kind in de snoepwinkel dat niet wist wat hij als eerste moest pakken”, herinnert hij zich. “Daar groei je overheen, maar ik houd nog steeds van vrouwen.”

Eerder dit jaar kwam de autobiografie ‘Let’s Face It: 90 Years of Living, Loving, and Learning’ uit. In het boek vertelt Douglas onder meer over zijn jeugd, over de beroerte die hem elf jaar geleden trof en over zijn huwelijk dat al meer dan vijftig jaar stand houdt. “Eén hoofdstuk is getiteld ‘Romantiek begint op je tachtigste’. En dat is waar”, vertelt Douglas. “Een man gaat anders kijken naar vrouwen als hij ouder wordt. We gaan op zoek naar een relatie die dieper gaat en die voor altijd is.”

Vooral intelligentie vindt Kirk erg belangrijk. “Ik heb nog nooit een intelligente vrouw ontmoet die niet sexy is”, bekent hij. “Mijn vrouw is erg intelligent.”

[Novum]