Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Iconen doen het goed in Nederlandse albumlijst

Bruce Springsteen en Paul McCartney komen maandag met hun nieuwe albums hoog binnen in de Nederlansde albumlijst. The Boss staat op vier en McCartney op zes.

Bruce Springsteen en Paul McCartney komen volgende week hoog binnen in de Nederlandse Mega Album Top 100. The Boss staat dan met ‘Live in Dublin’ op vier en McCartney met ‘Memory almost full’ op zes. Tussen de twee iconen in staat opperdiva Barbra Streisand, die deze week binnenkwam op de achtste plaats met haar ‘Live in concert 2006’.

Al hun verdiensten ten spijt, staan de drie megasterren niet in de allerhoogste regionen van de albumlijst. Daar prijkt nog altijd Michael Bublé bovenaan met ‘Call me irresponsible’. Op twee komt Dream Theater binnen met ‘Systematic chaos’ en op drie staat opnieuw Gerard Joling met ‘Maak me gek’.

In de Single Top 100 staat Joling ook weer op één, met zijn duet met André Hazes, ‘Blijf bij mij’. Op twee staat Het Huis Anubis met ‘Hij’ en Erik Hulzebosch staat op drie met ‘Extase (zonder jou)’. De nieuwe Volendamse groep 3J’s heeft de eerste toptienhit te pakken: ‘Net alsof’ komt binnen op tien.

[Novum]