Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jennie Garth doet mee aan Dancing with the Stars

Jennie Garth neemt deel aan Dancing with the Stars. Hiermee treedt de actrice in de voetsporen van haar Beverly Hills 90210-collega Ian Ziering.

Jennie Garth doet mee aan de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars. Met haar deelname aan het televisieprogramma treedt de actrice in de voetsporen van haar Beverly Hills 90210-collega Ian Ziering. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift In Touch.

Ziering, die in het vierde seizoen van het dansstrijd in de halve finale afviel, vertelt dat hij zijn oude collega heeft overgehaald om mee te doen. “We hebben heel wat heen en weer gesms’t.” De 35-jarige Jennie zou hebben getwijfeld over haar deelname omdat ze nog niet helemaal in vorm is na de geboorte van haar derde kind in oktober.

Garth en Ian Ziering werden bekend als Kelly Taylor en Steve Sanders in Beverly Hills 90210. De serie over een groep tieners op een middelbare school in het sjieke Beverly Hills werd tussen 1990 en 2000 uitgezonden door de Amerikaanse zender Fox. De show werd wereldwijd verkocht aan 33 landen. In Nederland werd het programma uitgezonden door Veronica.

[Novum]