Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jessica Simpson en John Mayer ‘nu echt’ uit elkaar

Jessica Simpson en John Mayer hebben hun relatie verbroken. Het stel maakte het weekeinde voor de twaalfde keer een einde aan hun knipperlichtrelatie.

Jessica Simpson en John Mayer hebben hun relatie verbroken. Het stel zette er afgelopen weekeinde voor de twaalfde keer een punt achter. “Ze hebben al een jaar een knipperlichtrelatie, maar nu is het definitief voorbij”, zegt een vriend van Mayer tegen het Amerikaanse tijdschrift People. “Ze hebben hun best gedaan om er iets van te maken.”

Simpson, die eerder getrouwd was met zanger Nick Lachey, houdt de deur wel nog op een kier. “Wie weet wat de toekomst nog gaat brengen”, vertrouwt een vriendin van de 26-jarige zangeres het blad toe. “Hun relatie staat altijd op losse schroeven, vorige week ging het heel goed tussen hun en deze week was het weer mis.”

De reden voor de breuk zijn de grote verschillen tussen de blondine en de 29-jarige zanger. “In elke relatie zijn wel problemen, maar ze zijn uit elkaar gegroeid”, zegt de vriend van Mayer. Simpson is volgens haar vriendin nog steeds gek op de zanger. “Ze houdt van hem, maar ze moet ook aan zichzelf denken.”

[Novum]