Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Katja Schuurman niet de populairste babe

Katja Schuurman heeft zich niet weten te kwalificeren voor de kwartfinale van de Battle of the Babes. Er zijn nu nog acht kanshebbers over op mokkels.nl.

Katja Schuurman heeft zich niet weten te kwalificeren voor de kwartfinale van de Battle of the Babes. Er zijn nu nog acht kanshebbers over, onder wie Yolanthe Cabau van Kasbergen en Fatima Moreira de Mélo. Via de website mokkels.nl kan de komende weken nog gestemd worden.

Eerder moesten babes als Victoria Koblenko, Bracha van Doesburgh en Hanna Verboom de strijd al opgeven. Nieuwe babe Gigi Ravelli maakt nog wel kans om de populairste vrouw van het jaar te worden. Chantal Janzen, die de strijd in 2004 won, is ook nog in de race.

De 32-jarige Schuurman won de eerste Battle of the Babes in 2003. Vorig jaar werd zangeres EliZe uitgeroepen tot populairste babe van het jaar.

[Novum]