Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Lindsay langer in kliniek’

Het nachtleven in L.A. moet het nog even zonder Lindsay Lohan stellen. Ze moet langer dan verwacht in een afkickkliniek verblijven

Het nachtleven in Los Angeles moet het nog wat langer zonder Lindsay Lohan stellen. Het notoire feestbeest blijft langer dan verwacht in behandeling bij een afkickkliniek, meldt de Amerikaanse krant New York Post. “Ze neemt de behandeling deze keer serieus en maakte er geen potje van”, onthult een vriend van de actrice.

De jonge actrice, die eerder dit jaar al eens werd opgenomen, zou eigenlijk eind deze week het Promises Treatment Center in Malibu verlaten. Hoeveel langer zij nu zal blijven, kan de anonieme bron niet zeggen. “We weten het niet zeker, vanwege haar werkrooster”, licht de vriend toe.

Eerder deze week werd bekend dat het verjaardagsfeest van Lohan, die op 2 juli 21 wordt, niet doorgaat. De verjaardag zou groots gevierd worden in de nachtclub Pure, in Las Vegas. “Ze richt zich nu voor de volle honderd procent op haar genezingsproces”, stelde haar woordvoerder toen.

[Novum]