Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lindsay Lohan ‘doet het goed’ in kliniek

Lindsay Lohan blijft langer in de afkickkliniek. Haar moeder Dina vertelt dat haar dochter het ontzettend goed doet in de Promises-kliniek.

Lindsay Lohan blijft langer in de afkickkliniek, waar ze eind vorige maand werd opgenomen. Haar moeder Dina vertelt in het Amerikaanse tijdschrift People dat haar dochter het ontzettend goed doet in de Promises-kliniek in Malibu. “Ze gaat zelfs aan het uitgebreide Promises-programma deelnemen.” Iedereen zal dus nog even moeten wachten totdat het feestbeest het Amerikaanse nachtleven weer onveilig komt maken.

Het uitgebreide programma waar de ‘Herbie’-actrice zich voor heeft aangemeld, is erop gericht om mensen die een tijdje in de afkickkliniek hebben gezeten voor te bereiden op hun terugkeer in de maatschappij.

In tegenstelling tot eerdere geruchten wordt haar 21ste verjaardagsfeestje volgens Dina wel gehouden. Waar het feestje wordt gegeven, wilde zij niet zeggen. Wel vertelde ze dat het niet in de afkickkliniek zal zijn.

[Novum]