Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lindsay Lohan opnieuw aangeklaagd

Lindsay Lohan lijkt een vaste klant te worden bij de Amerikaanse rechtbank. Ze wordt nu weer aangeklaagd door een Amerikaans evenementenbedrijf.

(Novum/AP) – Lindsay Lohan lijkt een vaste klant te worden bij de rechtbank. Dit keer wordt ze aangeklaagd door een evenementenbedrijf. De Amerikaanse actrice reed in 2005 tegen een geparkeerd busje van het bedrijf aan. De eigenaar van het voertuig eist een schadevergoeding van 2.700 euro.

Lohan reed destijds in haar zwarte Mercedes in Beverly Hills toen een auto voor haar een onverwachte bocht maakte. De actrice reed daarop met haar auto tegen het geparkeerde busje. Volgens haar woordvoerder werd ze achterna gezeten door paparazzi waardoor ze niet goed oplette en het ongeluk veroorzaakte.

De directeur van het bedrijf heeft de 20-jarige Lohan in 2005 al een brief gestuurd met de rekening van de reparatie aan de wagen. Lohan heeft daarop nooit gereageerd. “Als je een beroemdheid bent, hoef je je blijkbaar niet druk te maken om dit soort dingen”, zegt hij tegen entertainmentwebsite TMZ. De actrice moet op 20 juni voorkomen.

Vorige maand werd de actrice gearresteerd omdat ze met haar auto in de berm was beland. De politie vond toen een hoeveelheid cocaïne in haar auto. In dezelfde maand is ze aangeklaagd door een fotograaf die beweert opzettelijk te zijn aangereden door Lohan. De actrice is op dit moment voor de tweede keer opgenomen in een afkickkliniek.

[Novum]