Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Naomi Watts en Liev Schreiber toch niet getrouwd

Naomi Watts en Liev Schreiber zijn niet getrouwd. De woordvoerder van Schreiber spreekt de berichten over een in het geheim gesloten huwelijk tegen.

Naomi Watts en Liev Schreiber zijn niet getrouwd. Dat vertelde de woordvoerder van Schreiber aan het Amerikaanse tijdschrift People. Daarmee spreekt hij de berichten over een in het geheim gesloten huwelijk tegen. Zondag verscheen het koppel op de rode loper van de Tony Awards in New York waar ze hun vermeende huwelijk aan de pers verklapten.

Toen de acteurs, die in augustus hun eerste kind verwachten, door het Amerikaanse televisieprogramma Entertainment Tonight naar hun trouwplannen werd gevraagd, zou Liev hebben geantwoord dat ze al getrouwd waren. Later vertelde het koppel dat het huwelijksnieuws een grapje was. De woordvoerder van Schreiber heeft nu de lucht geklaard. “Ze zijn niet getrouwd.”

De 38-jarige Australische Watts is de beste vriendin van Nicole Kidman. Ze is bekend van films als ‘Mulholland drive’, The ring’ en ‘King Kong’. De 39-jarige Schreiber speelde in films als ‘The Hurricane’, ‘Everything is illuminated’ en de ‘Scream’-trilogie.

[Novum]