Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Maroon 5 komt naar Nederland

De Amerikaanse band Maroon 5 geeft op zaterdag 8 december een concert in de Brabanthallen in Den Bosch, voorverkoop start zaterdag

De Amerikaanse band Maroon 5 geeft op zaterdag 8 december een concert in de Brabanthallen in Den Bosch. De band is dan in Europa voor een tournee naar aanleiding van het tweede album van de band, ‘It won’t be soon before long’, dat vorige maand verscheen. De kaartverkoop voor het concert start zaterdag, meldt concertorganisator Mojo.

Maroon 5 scoorde hits met nummers als ‘She will be loved’ en ‘This love’. Het debuutalbum ‘Songs about Jane’ werd wereldwijd meer dan tien miljoen keer verkocht. Momenteel staat de band in de top tien van de Nederlandse Top 40 met het nummer ‘It makes me wonder’.

Het is niet de eerste keer dat Maroon 5 voet op Nederlandse bodem zet. In 2004 trad de band twee keer op in de Heineken Music Hall in Amsterdam en één keer in de Tilburgse club 013.

[Novum]