Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Paris krijgt penis-tralies’

Volgens Sarah Silverman krijgt Paris Hilton in de cel een speciale behandeling. “Ik hoorde dat de gevangenisbewaarders de tralies als penissen beschilderen.”

Paris Hilton krijgt in de gevangenis een uitzonderlijke behandeling. “Ik heb gehoord dat de gevangenisbewaarders haar op haar gemak willen stellen door de tralies als penissen te beschilderen”, sneerde comédienne Sarah Silverman, die zondagavond de MTV Movie Awards presenteerde.

Hilton, die in het publiek zat, keek allesbehalve geamuseerd. “Ik vind dat geen goed idee”, vervolgde Silverman haar relaas. “Ik ben bang dat ze haar tanden breekt op die dingen.”

De 26-jarige hotelerfgename maakte zondagavond haar laatste entree op een rode loper, voordat ze naar schatting 23 dagen in een cel doorbrengt. “Ik ben erg bang, maar ik ben er klaar voor om mijn straf uit te zitten”, zei het blonde feestbeest tegen de pers. Diezelfde avond nog toog zij naar het politiebureau en werd ze vervoerd naar de gevangenis. Hilton had tot dinsdag om zich te melden.

[Novum]