Search
Close this search box.

‘Moeder Lindsay krijgt realityshow’

De moeder van Lindsay Lohan krijgt een eigen realityshow. Dina zou in onderhandeling zijn met de Amerikaanse televisiezender E!, zo meldt de New York Post.

De moeder van Lindsay Lohan krijgt een eigen realityshow. Dina, die de afgelopen maanden vaak aan de arm van haar dochter voor de camera verscheen, is in onderhandeling met de Amerikaanse televisiezender E!, meldt de krant New York Post. In de televisieserie zou zij proberen sterren te maken van haar twee jongste kinderen, Ali (14) en Cody (11).

Een insider is woest op de 44-jarige Dina. “Ze heeft Lindsay volledig verpest door een ster van haar te maken”, stelt de bron in de Amerikaanse krant. “En nu gaat ze hetzelfde doen met de andere twee? Die kinderen zouden naar school moeten gaan en normale levens moeten leiden, iets wat voor Lindsay nooit was weggelegd.”

Ook Michael Lohan, de vader van Lindsay, is niet te spreken over zijn ex-vrouw. Nadat zijn dochter onlangs met haar auto in de berm belandde, vermaande hij Dina meermalen in interviews. “Ik heb genoeg van alle mensen die misbruik van Lindsay maken”, zei hij eind vorige maand in een televisie-interview. “Ik wou dat haar moeder Dina achter me stond.”

De 20-jarige Lindsay werd enkele dagen na haar ongeluk, waarbij de politie cocaïne aantrof in haar auto, opgenomen in een afkickkliniek. De rossige filmster verbleef al eens eerder in een kliniek, waar zij werd behandeld voor een alcoholverslaving.

[Novum]