Search
Close this search box.

‘Ocean’s thirteen’-sterren vereeuwigd in Hollywood

George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon en producent Jerry Weintraub van ‘Ocean’s thirteen’ zijn vereeuwigd in Hollywood. Ze hebben hun hand- en voetafdruk gezet.

(Novum/AP) – De hoofdrolspelers van de film ‘Ocean’s thirteen’ hebben dinsdag hun hand- en voetafdrukken achtergelaten op de Hollywood Boulevard. Nadat George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon en producent Jerry Weintraub hun afdruk hadden achtergelaten, vertrokken zij naar de première van de film.

De acteurs en de producent waren uitgelaten tijdens het gebeuren. “Als ik dan toch op mijn handen en knieën moet in het bijzijn van drie andere mannen, dan kan ik me geen beter gezelschap voorstellen dan deze drie”, grapte Clooney.

Jerry Weintraub is de eerste producent wiens hand- en voetafdruk vereeuwigd werd voor het Grauman’s Chinese Theater in Hollywood. Deze eer was tot nu toe alleen weggelegd voor filmsterren. “Maar ik weet natuurlijk dat het alleen maar om deze drie mannen gaat, en niet om mij”, lachte hij.

[Novum]