Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ocean’s Thirteen succesvol in Nederlandse bioscoop

‘Ocean’s thirteen’ is op één binnengekomen in de Nederlandse box office, de lijst films met de hoogste omzet. Dit weekeinde bracht de film 800 duizend euro op.

‘Ocean’s thirteen’ is op één binnengekomen in de Nederlandse box office, de lijst films met de hoogste omzet. In het openingsweekeinde bracht de film ruim achthonderdduizend euro in het laatje. Dat is meer dan ‘Pirates of the Caribbean: at world’s end’, de nummer één van vorige week, die nu op twee staat. Op drie in de lijst staat ‘Premonition’, met Sandra Bullock in de hoofdrol.

‘Ocean’s thirteen’ is het vervolg op ‘Ocean’s eleven’ uit 2001 en ‘Ocean’s twelve’ uit 2004, die zich gedeeltelijk in Amsterdam afspeelde. Alle films zijn geregisseerd door Steven Soderbergh. De cast bestaat steevast uit George Clooney, Matt Damon en Brad Pitt.

Ook in de Verenigde Staten doet ‘Ocean’s thirteen’ het goed. Daar staat de film op twee in de box office, met een omzet van ruim veertien miljoen euro.

[Novum]