Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris Hilton is dankbaar voor luxeleven

Het gevangenisleven heeft een ander mens gemaakt van Paris Hilton. De steenrijke blondine is enorm ‘dankbaar’ geworden voor het luxeleventje dat zij leidt.

(Novum/AP) – Het gevangenisleven heeft een ander mens gemaakt van Paris Hilton. De steenrijke blondine is enorm ‘dankbaar’ geworden voor het luxeleventje dat zij leidt.

In een telefoongesprek met het tv-programma E! News vertelt de 26-jarige hotelerfgename dat ze door het slijten van haar dagen achter de tralies een ander mens wordt. “Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik heb, zelfs voor een kussen om op te slapen en voor een maaltijd.”

Paris geeft aan dat ze het moeilijk heeft in de cel. Bezoekjes van haar familieleden verlopen emotioneel. “Ik zit achter glas en ik zou mijn vader zo graag een knuffel geven, maar zelfs dat mag ik niet”, vertelt ze. “Het is moeilijk, maar ik word elke dag sterker.”

In de gevangenis heeft ze alle tijd om na te denken over de media-aandacht die ze trekt. “Ik heb me gerealiseerd dat de media de spot met me drijven en gemene dingen over me publiceren”, zegt ze. “Ik heb er genoeg van en wil mijn bekendheid op een goede manier gebruiken.”

Paris zit sinds 4 juni vast in een gevangeniscomplex in Los Angeles. Ze is veroordeeld omdat ze ondanks een rijverbod achter het stuur was gekropen. Dat was haar opgelegd na een eerdere aanhouding wegens rijden onder invloed. Naar verluidt wordt ze maandag vrijgelaten.

[Novum]