Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Politie op de stoep bij ex David Hasselhoff

De vete tussen David Hasselhoff en zijn ex Pamela lijkt nog niet beslecht. De twee hebben het deze keer zo bont gemaakt dat de politie eraan te pas moest komen.

De vete tussen David Hasselhoff en zijn ex-vrouw Pamela Bach lijkt nog lang niet beslecht. De twee hebben het deze keer zo bont gemaakt dat de politie eraan te pas moest komen. Volgens een vriendin van Bach werd Hasselhoff agressief toen hij een paar schoenen kwam brengen voor hun dochter Hayley. Bach werd bang en belde de politie. Toen die arriveerde, was de voormalige Baywatch-acteur al vertrokken. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

Volgens een vriend van Hasselhoff is Bach een leugenaar. De acteur zou wat kleren zijn komen ophalen op verzoek van zijn dochter. Toen hij geen gesprek wilde aangaan met zijn ex, zou zij woedend zijn geworden. Ze begon te schreeuwen, waarop de 54-jarige Hasselhoff in zijn auto stapte en vertrok. De politie van Los Angeles heeft tegenover de website bevestigd dat vanuit het huis van Pamela een telefoontje naar het alarmnummer is gepleegd.

De twee zijn sinds hun scheiding in augustus verwikkeld in een rechtszaak over de voogdij over hun dochters Taylor-Ann (16) en Hayley (14). Toen vorige maand een filmpje opdook met een dronken Hasselhoff begon het moddergooien pas echt. Pamela beschuldigde haar ex van mishandeling van haar en hun dochters. De acteur beweerde op zijn beurt dat zijn ex verslaafd is aan cocaïne.

[Novum]