Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Roeland Fernhout presenteert datingshow

Roeland Fernhout gaat in het nieuwe televisieseizoen een datingshow presenteren bij RTL 5. Het programma heeft als werktitel From Alaska With Love.

Roeland Fernhout gaat in het nieuwe televisieseizoen een datingshow presenteren bij RTL 5. Het programma heeft als werktitel From Alaska With Love en volgt een aantal vrijgezelle Nederlandse vrouwen die in Alaska op zoek gaan naar de man van hun leven.

Het moet gaan om het type ruwe bolster, blanke pit. Ook gaat het om mannen die niet uit vrije wil vrijgezel zijn, maar omdat er in Alaska een ernstig tekort is aan vrouwen. De aanwezigheid van de Nederlandse dames moet leiden tot een geduchte concurrentiestrijd tussen de vrouwen want uiteindelijk zal elke man één vrouw kiezen om met hem een bestaan in Alaska op te bouwen.

Fernhout is van oorsprong acteur en speelde in films als ‘Zusje’, ‘Phileine zegt sorry’ en ‘All Stars’. Ook is hij aangesloten bij Toneelgroep Amsterdam. Als presentator was hij te zien in RTL Travel.

From Alaska With Love is vanaf het najaar te zien op RTL 5.

[Novum]