Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Steven Spielberg steunt Hillary Clinton

Steven Spielberg staat achter de democratische presidentskandidate Hillary Clinton. “Ik ben ervan overtuigd dat zij de meest gekwalificeerde kandidaat.”

(Novum/AP) – Steven Spielberg staat achter de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton. “Ik heb de tijd genomen om de verschillende kandidaten te bestuderen en ik ben ervan overtuigd dat Hillary Clinton de meest gekwalificeerde kandidaat is om ons te leiden”, stelde hij woensdag.

Met zijn steunbetuiging schept de 60-jarige regisseur, die films regisseerde als ‘Jaws’ en ‘Jurassic Park’, duidelijkheid over zijn politieke loyaliteit. Eerder dit jaar leek het erop dat Spielberg meer neigde naar de Democraat Barack Obama. In februari hield Spielberg een benefietavond voor de zwarte presidentskandidaat, waarop 980 duizend euro werd opgehaald.

[Novum]